Rudy B.’s gewogen topscorerslijst (2)

Rudy B. schrijft het volgende: ‘Tarik Sektioui maakt een gestage opmars op de gewogen topscorerslijst van de eredivisie. De aanvaller van AZ maakte tegen Heracles zijn zesde competitietreffer, voor de vijfde keer was dat een doelpunt waarmee AZ aan de leiding kwam in de wedstrijd. Dat laatste gegeven levert de meeste punten op in dit klassement.

Sektioui, die in het hele vorige seizoen vier keer scoorde, klom afgelopen weekeinde naar de vierde plaats. Ook Klaas-Jan Huntelaar (de volgende spits die door Ajax gevangen wordt gezet?) klom door zijn twee goals in De derby van de Hoge Landen naar de derde plaats. Rick Hoogendorp blijft tweede, Shota Arveladze eerste.’ Klik op Lees Verder voor de lijst… Logo Eredivisie.nl

Uitleg vergeten, klik hier!

pl

speler

score

goals

1

-

Shota Arveladze

385

12

2

-

Rick Hoogendorp

265

7

3

(6)

Klaas-Jan Huntelaar

245

9

4

(5)

Tarik Sektioui

240

6

5

(3)

Dirk Kuijt

230

7

6

(4)

Arouna Koné

220

6

7

-

Kenneth Perez

195

8

8

-

Johan Vonlanthen

185

4

9

N

Pierre van Hooijdonk

180

4

10

(9)

Phillip Cocu

175

5

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK
Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.