SBS 6 zet Oranje-grootmeesters in: Gullit en Van Basten als analist

Het Nederlands Elftal speelt vanavond één van de laatste oefenwedstrijden in de aanloop naar het Europees Kampioenschap. Een EK dat steeds meer gaat leven in ons land en dus hoopt iedereen dat het een betere wedstrijd wordt dan die van afgelopen zaterdag tegen Bulgarije. Aan de analisten zal het niet liggen, want SBS 6, dat de wedstrijd uitzend, heeft een paar kanonnen uit de geschiedenis van het Nederlandse voetbal ingezet: Marco van Basten en Ruud Gullit schuiven aan bij Jan Joost van Gangelen om hun licht te laten schijnen over de wedstrijd van vanavond tegen Slowakije en natuurlijk het aanstaande EK.
Beide landen troffen elkaar slechts een keer eerder en dat was in de achtste finale van het WK in 2010. Arjen Robben en Wesley Sneijder scoorden beiden eenmaal en dat was voldoende voor een 2-1 overwinning en plaatsing voor de kwartfinales. Ook nu hoopt Oranje weer op een overwinning, zo vlak voor de start van het EK, al zal voor Bert van Marwijk belangrijker zijn hoe Nederland speelt dan hoe het resultaat is.

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK
Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

3 reacties op “SBS 6 zet Oranje-grootmeesters in: Gullit en Van Basten als analist

 1. Moris

  haal aub Van Basten en Gullit weg, zij voegen niets toe en hebben als trainers nog nooit iets gepresteerd.Van Basten spreekt zijn eigen falend selectiebeleid tegen toen hij bondscoach was.

    /   Beantwoorden  / 
 2. paul

  Moris heeft helemaal gelijk wat een drama koppel.
  Als voetballers super maar niet in deze rol jammer vande zendtijd.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Paul

  Prut prut prut fluttemedut dikkekut huppeltrutjes achterhoedeflutjes.Liggen er gelijk weer uit.Kunnen linea recta op vliegtuig naar stranta in hangmatta drinka bierra neuka slapa.Jullie denken toch niet dat je met een onderafdelingsbond achterhoede nederlands elftal,SHEITOCHUIT,homo Ronaldo laat ze alle hoeken van het veld zien.POEHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.