Ook leegloop bij AZ?

Je kon er op wachten. Na de successen van AZ leek het er al een tijdje op dat de uitblinkers Denny Landzaat en Jan Kromkamp de Alkmaarderhout gingen verlaten. Het NOS Sportjournaal meldt zojuist dat Landzaat in de belangstelling staat als opvolger van Bart Goor bij Feyenoord. En Porto – dat met de nieuwe coach Co Adriaanse in Nederland traint – trekt hardhandig aan het shirt met de naam ‘Kromkamp’. €7 miljoen wil AZ hebben voor de rechtsback – en een keiharde bankgarantie:… …de reputatie van Zuideuropese topclubs als het aankomt op betalen is ook in Noord-Holland bekend. Ook bekend is de groeiende belangstelling van Ajax, PSV en Tottenham Hotspur voor Ron Vlaar. De talentvolle verdediger is echter, meldt het Noordhollands Dagblad, voor geen enkele prijs te koop. Dus moet hij indien hij geen sterk verbeterde aanbieding tekent, zijn contract tot 2007 uitdienen.

2 reacties op “Ook leegloop bij AZ?

  1. Jeroen

    AZ (Scheringa) neemt de belangstelling van Feijenoord voor Landzaat dus totaal niet serieus…Feijenoord zal gewoon flink moeten dokken en dan is het nog maar de vraag of Landzaat naar Rotterdam wil. Het is bekend dat hij graag bij Ajax zou willen spelen, maar die hebben al genoeg middenvelders van zijn soort. Ik vind persoonlijk de Spurs wel een mooie club voor hem, of Liverpool wellicht….

      /   Beantwoorden  / 
  2. remco janssen

    Liverpool heeft net een dijk van een goede centrale middenvelder gehaald: de Malinees Sissoko van Valencia, een van de meest getalenteerde van de wereld. En pas 20 jaar ‘jong’. Ik ging er net een post aan wijden…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.