Kromkamp: ‘Keuze voor Villarreal eenvoudig’

Eerst was het nog ‘pats, boem’ en weg was Jantje. Nu hoefde hij geen tweemaal na te denken toen de Gele Onderzeëer Villarreal aanklopte, zei Kromkamp tegen de clubsite bij zijn presentatie vanmiddag: ‘Hierheen komen was een erg makkelijke beslissing. Ik hoefde bij niemand navraag te doen bij, want ik was in Vila-real vorig jaar, de plek en de mensen bevielen mij toen. De waarheid is dat er interesse was van andere clubs, maar Villarreal was de meest besluitvaardige van allen. Het is erg snel gegaan en ik heb een voorgevoel dat het mij hier zal bevallen en dat ik mooie dingen kan bereiken. Fysiek ben ik in orde, ik was weer in training met m’n vorige club. Daarnaast waren er geen problemen bij de medische keuring vanochtend. Ik ben klaar om te spelen, hoewel dat natuurlijk van de trainer afhangt.’ Gelukkig is bij AZ inmiddels ook de realiteit doorgedrongen, de club bevestigt de transfer. En zoekt ook nog een directiesecretaresse, want de ouwe werd gek van het gebel van ome Dirk.

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.