Doodgeschrokken van ‘obituary’ Roy Keane

Ik schrok mij werkelijk een hoedje! Vanochtend schreef ik een blogje over de verslechterde conditie van George Best, de voormalige ster van Manchester United. Logischerwijs breng je dan ook een bezoekje aan de site van zijn ouwe cluppie. Eerste dat ik zie is Roy Keane met jaartallen naast zijn naam staan. Nu wist ik al dat hij vertrok, maar omdat ik zo bezig was met de dood als het ware, vermoedde ik direct dat er iets ergs was gebeurd met hem (autoongeluk, gekke fan, je weet het niet). Viel natuurlijk wel mee, maar toch. Wel raar dat z’n club bijna doet alsof-ie letterlijk dood is gegaan. Ik snap de verering, maar dit neemt wel heel ziekelijk vormen aan. Overigens is de kans groot dat hij naar Celtic vertrekt, vamiddag zit hij in het stadion naar The Old Firm, de derby tegen de Rangers, te kijken.

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK
Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.