De ‘Maradona van Azië’ gaat naar Qatar

Deze week is het bekend geworden: Ali Karimi (wie?) oftewel 'De Maradona van Azië' (WAAAT?!) gaat naar Qatar. Jullie enig idee wie het is? Ik heb het even opgezocht: Ali Karimi (28) speelde de afgelopen twee jaar een slordige dertig wedstrijden voor Bayern Munchen en gaat nu cashen bij de sheiks. De Iraanse middenvelder heeft een tweejarig contract getekend bij Qatar Sports Club, waar hij een slordige 4,5 miljoen euro (!!!) gaat verdienen.

Bovendien heeft de 28-jarige middenvelder een clausule laten inbouwen, waardoor hij op ieder moment kan vertrekken als een Europese club interesse heeft. Pfff, 'De Maradona van Azië'… Heiligschennis om iemand zo te noemen!

klik hier voor berichten over de enige echte Diego Armando Maradona!

6 reacties op “De ‘Maradona van Azië’ gaat naar Qatar

 1. haha

  Jeroentje hij is ook de beste van (AZIE) jij moet niet zo ANTI midden oosten zijn.. ik noem dit echt discriminatie.. volgende keer beter vriend met je nieuws of ga manieren leren van je mamma;)

    /   Beantwoorden  / 
 2. jeroen, redactie

  Ik ben niet anti Midden-Oosten en ik zou dus ook niet weten waarom ik opeens discrimineer. Ik vind het gewoon niet kunnen dat iemand waarvan de meeste voetballiefhebbers (of in ieder geval die buiten Azie) nog nooit van hebben gehoord, wordt vergeleken met Maradona.

  Kun jij mij uit je hoofd vijf briljante acties van Ali Karimi noemen? Van Maradona is dat geen enkel probleem hoor…

    /   Beantwoorden  / 
 3. Jawel

  als hij echt zo goed was geweest was hij toch wel doorgebroken bij bayern munchen of niet?en dan had hij naar een topclub in europa gegaan en niet naar Qatar(met alle respect)

  En wat ik van em zie is het een dribbelaar pur sang en voetbal is nou eenmaal een Teamsport en iets van overzicht zie ik niet bij em hij blijft kappen en draaien,,Kijk technisch heel mooi allemaal,maar op de europese velden kom je er niet ver mee

  Spelers als Ono en Nakamura Vind ik persoonlijk veel betere (Completere) spelers

    /   Beantwoorden  / 
 4. ..

  jaa dat is wel zo maar we hebben het ook meer over ‘azie’ hij was niks voor niks ‘The Player of The Year van azie’ voor de mensen daar was hij de held, de laatste tijd gaat het gewoon wat minder maar er zijn genoeg mensen die vertrouwen hebben in hem.. Ono en Nakamura zijn ook goede spelers maar Karimi heeft meer respect gekregen voor zijn prestatie zo te zien.. Ono en Nakamura hebben tot zo ver ik weet geen ‘Player of the year Azie’ gewonnen. Ik geef je ook gelijk als je teveel met kappen en draaien in Europa aan komt schiet het niet op maar daar blijkbaar wel vandaar.

    /   Beantwoorden  / 
 5. ---

  Naar Qatar gaan voor voetbal is niet zielig!
  Vell oude TOPSPELERS doen dat. Redenen: Goede geld en lichte voetbal

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.