Diego van Werder Bremen naar Real Madrid?

De Duitse club Werder Bremen zegt niet op voorhand 'nee' tegen een transfer waarbij het Diego zou verliezen aan Real Madrid. De Spaanse koploper heeft verregaande interesse in de Braziliaanse spelmaker, die wekelijks uitblinkt in de Bundesliga. 'Ik wil er eigenlijk niet aan denken, maar als Diego naar Real wil, ga ik dat niet verbieden', aldus Werder-voorzitter Jürgen Born. Nou, Jurgen, dat zou ik toch maar doen, want een vervanger voor deze supervoetballer is lastig te vinden.

'Hij vertrekt echter alleen als-ie dat zelf wil en als wij niet in staat zijn hem te behouden. Maar we gaan er alles aan doen hem te behouden.' Dit seizoen scoorde Diego al zeven keer in dertien wedstrijden. Hij staat nog tot 2011 onder contract bij Werder Bremen.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.