Gomes van Spurs terug naar PSV?

De kans lijkt klein dat Heurelho Gomes terugkeert bij PSV. Volgens technisch manager Marcel Brands zit de overgang er echter niet echt aan te komen: ‘Ik reken niet op de komst van Gomes’, zegt Brands tegen Voetbal International. ‘Wij hebben in Andreas Isaksson onze eerste doelman en Gomes is eerste keus bij Tottenham Hotspur. Ik heb geen aanwijzigingen dat dit gaat veranderen.’

Brands bevestigde eerder dat zowel trainer Fred Rutten als hijzelf telefonisch contact met Gomes had gehad. In die gesprekken liet de in Eindhoven populaire keeper weten open te staan voor een terugkeer naar PSV.

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

2 reacties op “Gomes van Spurs terug naar PSV?

 1. pukkie+psv-fan+gomes-fan+2011-2012

  kom gomes ga naar psv toe nu we missen jou als doelman
  bij psv ?
  gr.

    /   Beantwoorden  / 
 2. mark78

  Dat snap ik pukkie, maar hij is een ander salaris gewend als in Nederland en geld gaat bij voetballers (en trainers) over het algemeen voor clubliefde helaas. Zou mooi zijn voor psv, maar dat wordt erg lastig. Of de gemeente moet nog meer bijspringen. Triest dat een club als psv van de gemeente afhankelijk is geworden. Waar zijn nu die mensen met die grote mond eigenlijk? Met teksten als `are you watching Amsterdam`?? `Are you watching now Eindhoven`?? De zogenaamde voetbalhoofdstad van Nederland afhankelijk van de gemeente? Triest hoor.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.