Transfernieuws: Ron Vlaar blijft “in principe” bij Feyenoord

Als je als Nederlandse club een goed seizoen draait, dan zijn er ook risico’s. Daar komt nu ook Feyenoord weer eens achter: Ron Vlaar krijgt na een prima seizoen bij Feyenoord een beloning in de vorm van deelname aan het EK, maar wat gebeurt er nog meer met de verdediger, nu Italiaanse media hem al linken aan Fiorentina en Genoa. Zelf rekent Vlaar echter nog niet op een vertrek. “Je weet het natuurlijk nooit in de voetballerij, maar ik heb nog een contract voor twee jaar en in principe blijf ik gewoon in Rotterdam”, zegt hij tegen De Telegraaf.”Ik ben in elk geval nergens mee bezig”, gaat de 27-jarige Vlaar verder. “Ik concentreer me alleen op Oranje. Dat we met Feyenoord nu de voorronde van de Champions League hebben bereikt, voelt heel goed. Daarvoor ben ik naar Rotterdam gekomen en dit is de norm. De stap die we met zijn allen naar boven hebben gezet, smaakt naar meer.”

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.