Dick Advocaat krijgt geen salaris van Rusland: ‘contractbreuk’

Zou het een trap na zijn aan de nieuwe PSV-trainer? Of toch nog een kleine uiting van teleurstelling na de uitschakeling op het EK, toen heel Rusland waarschijnlijk dacht dat de volgende ronde al in de knip was? Ik weet het niet, maar hoe dan ook: Dick Advocaat heeft volgens de Russische voetbalbond contractbreuk gepleegd als bondscoach van Rusland en kan dus fluiten naar zijn laatste maandsalaris.

De huidige trainer van PSV loopt daardoor driehonderd duizend euro mis. Voor Advocaat waarschijnlijk geen zaak van leven of dood, maar toch zonde… ‘De verbintenis van Advocaat liep op 15 juli af’, zegt Nikita Simonian, voorzitter van de Russische voetbalbond (RFS). ‘Hij heeft ons op 16 juni na de uitschakeling op het EK verlaten. En hij had al een contract getekend bij PSV, dat op 1 juli inging…’

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK
Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.