Usaine Bolt mag meespelen in wedstrijd Manchester United

Grappig: Sprintkanon Usain Bolt (26) mag volgende zomer meespelen in een oefenwedstrijd van Manchester United tegen Real Madrid. Dat heeft manager Sir Alex Ferguson van de Engelse club bekendgemaakt. Bolt heeft al meerdere malen verklaard een groot fan te zijn van de Mancunians en uitte zijn wens om mee te mogen spelen regelmatig. Het gaat niet om een wedstrijd van het huidige Manchester United met sterren als Robin van Persie en Wayne Rooney, maar van een groep oud-spelers van de club, die het in een wedstrijd voor een goed doel opnemen tegen gestopte spelers van Real Madrid.

In zijn in 2010 verschenen biografie schreef Bolt ‘Als Alex Ferguson mij eens aan het werk zou zien in een oefenduel, dan zou hij denken dat ik een goede vervanger voor Ryan Giggs zou kunnen zijn.’ (***) Nadat de topsprinter in Londen drie olympische gouden medailles won, herhaalde hij zijn droom om het rode shirt van ManU te dragen. Ook bracht de Jamaicaan een bezoek aan het Old Trafford bij de eerste thuiswedstrijd van de club in dit nieuwe seizoen.

In het officiële clubmagazine Inside United zegt Feguson: ‘Het is interessant dat hij het zo leuk vindt om in een vriendschappelijk duel te spelen. Het zou geweldig kunnen zijn. Als we volgend jaar weer tegen de Real Madrid Legends spelen, dan nemen we hem mee en kijken we hoe hij het doet.’

 

(***) Een opmerking die mij deed terugdenken aan iemand die in Nederland ook eens zoiets heeft geroepen: zaalvoetballer (en tegenwoordig volkszanger) John de Bever…

13 reacties op “Usaine Bolt mag meespelen in wedstrijd Manchester United

 1. Marc

  AJAX heeft een topkeeper nodig om weer succesvol te zijn in de championsleauge., daarnaast ook fysiek sterke voetballers.
  Zoals Cruyff al eerder heeft gezegd.

  Van der Sar topkeeper!!!
  Luis Suarez topspits !!!

  AJAX de enige club met 3 sterren!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Marc

  AJAX wint met 2-1 van Real!!!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. StiefPoal

   jammer gecondoleerd,ajax CHL2012 6 wedstrijden …0 points…..

     /   Beantwoorden  / 
 3. Marc

  He Stiefpoal,
  We zullen nog wel eens zien.
  Welke boerenclub is eigenlijk jou club.
  Hoeveel sterren hebben jullie eigenlijk?
  pffffffffffffffff

    /   Beantwoorden  / 
  1. jarno

   pijnlijk hè. die cijfers. zeker toen iedere ajaxcied dacht “dat doen we wel even” misschien moet je de knvb een vragen voor meer hulp.

   wees maar blij met die sterren. is immer het enigste waar een ajaxcied trots op is. je hoort/lees niet anders.

     /   Beantwoorden  / 
  2. twenteforever

   daar heb je weer zon sterrenboy ! als het tegen zit kunnen ze niet anders reageren dan weer over het aantal sterretjes te zaniken !Let wel die gun ik Ajax gerust hoor ,voornamelijk gehaald in de goeie ouwe tijd toen er nog klasse was in Ajax .Tja voor Ajaxsupporters zoals jij is het moeilijk te verwerken dat zelfs jouw club voor de zoveelste keer kansloos is tegen het GROTE REAL MADRID ! Doelsaldo 16 tegen en >>>.EEN VOOR !

     /   Beantwoorden  / 
   1. Hahaha

    Zelfs nu Ajax niks meer voorsteld kan jou strontclubje nog niet winnen van ons ha ha ha wat een drama heeft overal de grootste mond en dat voor een Twente-supporter die vroeger een Ajax-poster boven z’n bed had hangen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. twenteforever

     daar heb je HAAR ook weer !ons nichtje HAHAHA paultjes favourite bottom ! ventje pleur op joh ga uithuilen of kruip onder mamas rokken >er is maar een strontspecalist dat ben jij kontebonker no een !

       /   Beantwoorden  / 
    2. twenteforever

     goh wat ben jij intelligent …..oja een zakenman he ? hahaha chef van een schijthuis zal je bedoelen

       /   Beantwoorden  / 
     1. Hahaha

      Wat heb jij vandaag met dierendag gekregen van jou baasje?

        /  
 4. Mark78

  Jarno het zijn feiten die sterren.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Marc

  jaloezie simpele zielen

    /   Beantwoorden  / 
  1. jarno

   waarom zo veel worden. zeg gewoon “ajaxfans” en we weten wat je bedoeld.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.