Vitesse lijkt met Peter Bosz de opvolger van Fred Rutten binnen te hebben

Gisteren zat hij nog in de studio’s van Eredivisie Live, maar de komende dagen tekent hij een contract in Arnhem. Echt een hele grote verrassing is het voor mij niet, want het zat er al een tijdje aan te komen. Maar het lijkt nu ook officieel: Peter Bosz wordt de nieuwe trainer van Vitesse. Bosz en de leiding van de Arnhemse club zijn het dit weekend eens geworden over een verbintenis. De trainer werkte de laatste drie seizoenen bij Heracles Almelo. De onderhandelingen tussen beide partijen zijn de laatste dagen goed verlopen. Over de duur van het contract zijn nog geen mededelingen gedaan. Een woordvoerder van Vitesse wilde het nieuws nog niet bevestigen. Bosz volgt Fred Rutten op, die na dit seizoen een nieuw contractvoorstel weigerde te tekenen.

Lees ook:Vanavond Live op FOX: de Europese duels van Heracles en AZ
Lees ook:Het zal een keer niet zo zijn… Europese debutant Heracles verspeelt overwinning in laatste minuut…
Lees ook:Transfernieuws: Is er nog iemand die Bel Hassani ophaalt bij Heracles?
Lees ook:Ajax wil oude Eredivisie-bekende naar Amsterdam halen
Lees ook:De Boer nieuwe trainer bij Internazionale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.