Transfergerucht: Feyenoord wil Marc Janko en/of Marko Arnautovic

Dat het grootste probleem van Feyenoord dit seizoen scoren is, was al bekend, maar de afgelopen dagen komen er veel berichten over mogelijke oplossingen waarmee de Rotterdammers bezig zouden zijn. Zo zouden Marc Janko en Marko Arnautovic zich mogen verheugen in de belangstelling van Feyenoord. Trainer Fred Rutten ziet in de spelers een welkome versterking voor de spitspositie. Dit weet Sport 1 te melden.

Met Kazim-Richards en Te Vrede als spitsen zijn ze in Rotterdam niet tevreden. Fred Rutten werkte bij FC Twente al samen met aanvaller Arnautovic die onder contract staat bij Stoke City. Feyenoord zou hem graag op huurbasis willen overnemen. Met Marc Janko werkte hij niet samen. De Rotterdammers willen hem ook graag op huurbasis overnemen van zijn huidige werkgever Australische Sydney FC.

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.