Opvallende overgang binnen Londen: Cech van Chelsea naar Arsenal

Een opmerkelijke overgang: Petr Cech verruilt Chelsea voor een andere club uit Londen: Arsenal. En dus kan de Tsjechische doelman gewoon in hetzelfde huis blijven wonen en zal er op dat gebied weinig voor hem veranderen. En dat is meteen de belangrijkste reden waarom de doelman lucratieve aanbiedingen van bijvoorbeeld Paris Saint-Germain links liet liggen.  Chelsea-trainer José Mourinho, die zijn collega Arsène Wenger altijd plaagt als trainer die nooit prijzen wint, weet maar al te goed hoe belangrijk Cech kán zijn. Zijn huidige doelman, de Belg Thibaut Courtois is simpelweg beter.

Mourinho is er echter geen voorstander van de concurrentie sterker te maken, maar streek voor de vertrekwens van de 33-jarige goalie, die niet nog een jaar zitvlees wilde kweken, éénmaal met zijn hand over het hart. Op 2 augustus, tijdens de strijd Community Shield, staan de twee al tegenover elkaar.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.