Nu geen De Gea-transfer? Dan volgend jaar 5 miljoen tekengeld!

Het lijkt er steeds meer op dat het Real Madrid niet op korte termijn gaat lukken om doelman David de Gea over te nemen van Manchester United. Louis van Gaal wil z’n topkeeper niet zo maar laten gaan en de kans bestaat dat zowel Real als De Gea zelf daar uiteindelijk wijzer van wordt en dat de doelman over een jaar alsnog -gratis- terugkeert naar de Spaanse hoofdstad. Na afloop van het komende seizoen kan De Gea immers transfervrij vertrekken bij Man United en volgens Marca heeft Real de goalie een bonus van vijf miljoen euro in het vooruitzicht gesteld, als hij zijn contract op Old Trafford inderdaad laat aflopen en vervolgens zonder afkoopsom de overstap maakt naar het Santiago Bernabéu. Daarmee zou van de baan zijn dat De Gea deze zomer nog vertrekt bij United.

De Spaans international zou, los van het mogelijke zakcentje dat het hem oplevert, zelf al een dergelijke constructie hebben bedacht; El Confidencial laat weten dat De Gea bij de clubleiding in Manchester het dreigement heeft neergelegd dat hij het aflopen van zijn verbintenis zal afwachten, als de Engelsen niet voor eind augustus meewerken aan een transfer.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.