Raakt PSV Jeroen Zoet nog last minute kwijt aan de Premier League?

Ik denk dat er in Eindhoven een paar mensen behoorlijk gestrest kunnen raken: de kans bestaat dat PSV eerste doelman Jeroen Zoet kort voor het sluiten van de transferdeadline nog kwijt raakt aan het buitenland. Zoet staat nadrukkelijk in de belangstelling van het Engelse Crystal Palace. De Telegraaf meldt dat de interesse van de Premier League-club in de PSV-doelman serieuze vormen aanneemt. Momenteel is Zoet met zijn club in onderhandeling over het verlengen van zijn verbintenis die in de zomer van 2017 afloopt. Een avontuur op Selhurst Park zou de onderhandelingen voor PSV wel eens kunnen verstoren.
Zoet gaat zijn derde seizoen in als eerste keus in het Philips Stadion. Eerder werd hij twee seizoenen uitgeleend aan RKC, waar de 24-jarige doelman werd klaargestoomd voor het ‘echte’ werk.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.