PSV gaat deze winter geen gekke dingen doen op de transfermarkt

Als we Toon Gerbrands mogen geloven, gaat PSV deze winter geen gekke dingen doen in deze transferwindow. Toon Gerbrands zet een streep door de komst van Leroy Fer en verwacht ook geen mutaties in de selectie. “Volgens mij willen er geen spelers weg en volgens mij komen er ook geen spelers bij. We hebben nu iemand uit Peru erbij (Luiz Beto da Silva, red.), maar we gaan geen mensen verkopen. Dat gaan we zéker niet doen”, aldus de technisch directeur tegen FOX Sports. “Waarom? We willen de titel behouden en dat betekent dat wij heel rustig zijn deze transferperiode. Laten we dat maar als nieuws neerzetten”, vervolgt de Eindhovense td.Over de vermeende interesse van PSV in Leroy Fer zegt Gerbrands het volgende: “De technische staf bepaalt samen met technisch manager Marcel Brands waar we behoefte aan hebben, maar mijn laatste informatie is dat er niets speelt. Die naam is al een paar keer met ons in verband gebracht, maar dat gebeurt door zaakwaarnemers en andere mensen. Dat speelt niet bij PSV”.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.