Raakt Heracles spits Weghorst kwijt aan AZ?

Heracles-spits Wout Weghorst (23) is in gesprek met AZ over een overgang naar de club uit Alkmaar. AZ lijkt ervan uit te gaan dat topscorer Vincent Janssen vertrekt naar het buitenland en Weghorst is zijn beoogde vervanger. De kans op een vertrek lijkt groot: De Bornenaar, die twee jaar geleden de overtocht maakte van FC Emmen en zich sindsdien goed ontwikkelde, liet onlangs weten Heracles niet ten koste van alles te verlaten en in Almelo op z’n plek te zitten, maar gaf tegelijk aan ambitieus te zijn. Heracles heeft Weghorst toestemming gegeven om met AZ te onderhandelen over een contract. De aanvaller kwam twee seizoenen uit voor de ploeg uit Almelo. Daarvoor speelde hij voor FC Emmen.

AZ is niet de enige gegadigde: ook FC Groningen is in de race voor Weghorst, evenals een aantal buitenlandse clubs. Maar vooralsnog heeft AZ de beste papieren. Weghorst heeft in Almelo nog een doorlopend contract, dat volgend zomer eindigt.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.