Vertrekken Janmaat en Wijnaldum bij Newcastle United?

Spelen Georginio Wijnaldum en Daryl Janmaat volgend naar met het gedegradeerde Newcastle United in de Championship, of komen er toch nog clubs die onze landgenoten op willen halen bij de ‘sleeping giant’? The Chronicle meldt dat Newcastle zich mogelijk halsstarrig opstelt en Wijnaldum niet wil verkopen. Datzelfde kan het geval zijn met Daryl Janmaat, de rechtsback die op het verkooplijstje staat. Alleen bij ‘massive bids’ willen The Magpies meewerken. De lijst met geïnteresseerde clubs voor met name Wijnaldum blijft overigens maar groeien, niet in de laatste plaats door zijn fraaie goals in de afgelopen oefenduels van Oranje. Everton, Napoli en Southampton zien het wel zitten in de voormalig PSV’er, die zijn jeugdopleiding bij Feyenoord genoot. Verder zou AS Roma belangstelling hebben.

Bij Newcastle weet Wijnaldum nog niet waar hij aan toe is. Rafa Benitez moet eerst een beslissing nemen. De Oranje-international is dus afhankelijk van de oefenmeester, die moet bepalen of hij Wijnaldum bij Newcastle wil houden. Waarschijnlijk wil hij een middenveld bouwen met Wijnaldum óf Moussa Sissoko als belangrijkste bouwsteen. Laatstgenoemde kan zich op het EK in Frankrijk nog in de kijker spelen.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.