Bevestiging van alle kanten: Koeman inderdaad naar Everton

Er was gister al weinig twijfel meer over, maar vandaag lijkt het echt definitief zeker te zijn: Ronald Koeman wordt de nieuwe trainer van Everton. Onze landgenoot heeft bevestigd dat hij vandaag de laatste details hoopt af te ronden met Everton. Koeman tekent in Liverpool een topcontract en krijgt miljoenen om te investeren in de club die vorig seizoen teleurstellend presteerde. Eerder bereikte Everton al een akkoord met Southampton. The Toffees zijn bereid een flinke afkoopsom te betalen voor Koeman, zoals stond bepaald in zijn contract. Het gaat naar verluidt om een bedrag van zes miljoen euro.

Voor Koeman is Everton een logische stap vooruit in zijn carrière. Hij presteerde geweldig met Southampton, de club die ieder jaar zijn beste spelers moest verkopen. Niettemin leidde Koeman The Saints twee maal op rij naar Europees voetbal. Everton eindigde het afgelopen seizoen als elfde, maar wil onder Koeman weer uitgroeien tot een structurele subtopper in de Premier League.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.