Niet PSV maar Swansea opeens belangrijke gegadigde voor Ziyech

De afgelopen dagen ging het vooral over de vermeende interesse van PSV in de beste Eredivisiespeler van afgelopen seizoen. Maar niet de landskampioen, en ook niet Middlesbrough of Hertha BSC, maar Swansea City wordt mogelijk de nieuwe club van Hakim Ziyech. Transferwebsite Calcio Mercato meldt woensdagavond stellig dat het uit betrouwbare bron weet dat de Premier League-club druk bezig is met de komst van de FC Twente-ster. Ted van Leeuwen, technisch manager van de Tukkers, liet eerder op de dag aan TC/Tubantia weten dat er beweging is rond Ziyech. De Marokkaans international heeft een topseizoen achter de rug en wil in de zomer sowieso de overstap maken naar een nieuwe club. Twente hoopt – naar verluidt – ongeveer tien miljoen euro te verdienen aan de linkspoot. Dat bedrag is waarschijnlijk makkelijk op te hoesten voor Swansea, dat afgelopen seizoen op de twaalfde plek eindigde in de Premier League. De Italiaanse manager Francesco Guidolin staat aan het roer bij The Swans, die onlangs door een consortium uit de Verenigde Staten werden overgenomen. De nieuwe Amerikaanse eigenaren willen volgens Engelse media veel geld steken in de club en ook de selectie van een kwaliteitsimpuls voorzien.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.