Feyenoord nog steeds in de markt voor Bas Dost

In Rotterdam-Zuid is vandaag de eerste training voor het nieuwe seizoen afgewerkt. Hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst heeft de eerste persconferentie van het seizoen achter de rug. De Feyenoord-coach liet zich onder meer uit over de vermeende interesse in Bas Dost. Het opvallendste Feyenoord-nieuws tot dusver kwam van Tonny Vilhena, die toch zijn aflopende verbintenis verlengde. Voorlopig zagen de Rotterdammers nog geen enkele andere speler het kamp verlaten. “Het is positief dat de selectie vrijwel intact is gebleven. De concurrentie is groot, daar worden spelers beter van”, aldus Van Bronckhorst op de persconferentie.Van Bronckhorst zag er wel een spits bijkomen, in de persoon van Nicolai Jörgensen. “Een jongen die al lang op onze lijst staat en veel ervaring met zich meebrengt. Ik ben blij dat hij er is”, vertelt Van Bronckhorst, die ook Bas Dost op zijn lijstje had staan. “Spelers als Dost keren liever niet vroeg terug in Nederland. Wij houden interesse maar hij heeft zijn zinnen op het buitenland gezet.”

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.