Weghorst van Heracles naar AZ, transfer Janssen op komst?

Het zou zo maar kunnen dat een transfer van Vincent Janssen wat dichterbij is gekomen. Wout Weghorst (23) maakt namelijk per direct de overstap van Heracles Almelo naar AZ. De aanvaller speelt de komende vier seizoenen zijn wedstrijden in Alkmaar. Tot genoegen van de clubleiding in die stad: “Wout is een centrumspits van wie wij denken dat er nog veel rek in zit”, zei directeur voetbalzaken Max Huiberts na afloop van de contractverlenging. “Afgelopen seizoen heeft hij bij Heracles Almelo bewezen dat hij doelpunten kan maken. Wout is balvast, goed met de rug naar de goal en mede door zijn lengte een goede kopper. Buiten zijn voetbalkwaliteiten is hij een echte winnaar. Je zie aan alles dat hij het maximale eruit wil halen.”

De transfer van Weghorst kan niet onlosmakelijk worden gezien van de toekomst van Vincent Janssen. De 22-jarige goaltjesdief schermt met concrete belangstelling van Tottenham Hotspur, dat naar verluidt bereid is om de door AZ gewenste transfersom van ongeveer twintig miljoen euro over te maken. Verscheidene media melden dat AZ één miljoen euro heeft betaald om het eenjarige contract van Weghorst af te kopen.

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK
Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.