‘Coach Djnepr lijkt op Depardieu’

Saddam Hussein, de gewezen dictator van Irak, zou zich bediend hebben van vele body doubles en stand-ins. Maar ook de coach van Djnepr, vanavond de tegenstander van AZ in de eerste wedstrijd van de groepsfase van de Uefacup, blijkt een look-a-like te hebben. Althans, als we de website van AZ moeten geloven, oogt Evgeniy Kucherevskiy als de Franse acteur Gerard Depardieu. Helaas kom ik niet veel verder met zoeken naar een foto van de bewuste oefenmeester dan de website van de club in Cyrillisch schrift. Misschien dat dit plaatje hem is? Lijkt niet echt. Ik snap overigens niet waarom we in Nederland de tongbrekende Russische naam gebruiken:
Djnepr Djnepopetrovsk. De club heet namelijk simpelweg FC Dnipro, naar de Oekraiense naam voor de rivier die door de stad stroomt. Bij FC Utrecht begreep de stadionspeaker dat vorig jaar ten minste. Foto FCDnipro.dp.au
Nederland 2, 19:40 uur: Voorbeschouwing+Live FC Dnipro-AZ

3 reacties op “‘Coach Djnepr lijkt op Depardieu’

 1. biertje44

  Al lijkt hij op het paard van sinterklaas,hij verliest met 3-0 van AZ..AZ IS THE BEST…..

    /   Beantwoorden  / 
 2. biertje44

  LEKKER DE 3 PUNTEN ZIJN BINNEN,WAAR ZIJN DIE 020 BABY’S ??????

    /   Beantwoorden  / 
 3. Ayalon

  @Biertje44: Begrijp je probleem niet helemaal, niet alles draait om de verhouding Amsterdam-Alkmaar in de (voetbal)wereld. Maar goed ga jij rustig verder met deze onzin..

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.