Boro vast niet onder indruk sfeeractie AZ

Leuke ludieke acties kan ik altijd wel waarderen. Nu heeft de sfeercommissie bij AZ geregeld dat Grétar Steinsson vanavond voorafgaand aan het Uefacuptreffen met Middlesbrough een woordje richt tot de fans. Dat doet hij in een videofilm die op groot scherm wordt vertoond. Volgens de AZ-site loopt hij uit de spelerstunnel en zingt hij het ‘AZ-Rettekettet’. Hilarisch! De club denkt daarmee Boro onder de indruk te brengen van de sfeer, met name omdat het publiek dicht op het veld zit. Wel eens Highbury gezien? Geloof dat het publiek daar nog iets dichter en massaler op het veld zit! Maar goed, het idee blijft leuk.
Mooi nieuwe webpage heeft AZ trouwens. Foto Ed AZFanpage.nl

7 reacties op “Boro vast niet onder indruk sfeeractie AZ

 1. Jack

  Altijd negatief commentaar hier. De foto onder het artikel is niet zichtbaar op deze site.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Pjotr

  Lieve Remco. Het is een ludieke actie.

    /   Beantwoorden  / 
 3. remco janssen

  hmmm juist niet altijd negatief. Ik ben positief over de actie. Leuk een Engelse cupsfeer, maar het lijkt mij niet meer dan plausibel om te stellen dat Boro dat eerder gewoon is dan AZ denkt. Dat heet objectiviteit. En voor de glorie van het voetbal waar ik ontzettend veel van houd hoop ik dat AZ er een soort Red Bullvleugels van krijgt.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Remco

  We zullen het zien vanavond.. Ik ga zo richting Alkmaar…

    /   Beantwoorden  / 
 5. remco janssen

  nou Remco, ik hoor het graag, want op tv zag het er uit alsof de sfeer geweldig was. En, dat moet ik de AZ-fans meegeven, ze weten tenminste hoe het is om je ploegie te steunen. Kon ik van het theaterpubliek in de Arena niet zeggen.

    /   Beantwoorden  / 
 6. brabantia5

  nu echt? oh ja. voor terugblikken op zijn voetballoopbaan moet je maar op NOS-TT zijn of hier enkele onderwerpen geleden.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.