Mogelijk géén 25ste Europese goal Arveladze

Hij was er al een tijdje dicht in de buurt, maar Shota ‘Mr. Bean’ Arveladze kan zijn 25ste Europese treffer ooit maken. En het saldo is best indrukwekkend: daarvoor had hij 51 Europese duels voor nodig. Maar ja, AZ is al door dus krijgt hij rust op de bank. Goed trouwens dat Medunjanin eindelijk eens in de hoofdmacht mag acteren, hij moet toch volgend jaar Barry van Galen doen vergeten. ‘Een jongen als Haris zet wekelijks spelers alleen voor de keeper en scoort bij Jong AZ. Ik hoop dat hij dat in AZ 1 ook doet. Op een hoger niveau, kun je ook meer laten zien’, zei coach Louis Van Gaal gisteren op de persconferentie.
Foto AZ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.