AZ-coach loot oude bekende, Heerenveen weer Oostblok

Banik Ostrava, Dinamo Boekarest, CSKA Moskou en Levski Sofia. En nu weer Steaua Boekarest, mijn god. Gaat lekker met de Friezen. Ze kunnen welhaast een vast hotel boeken in Oosteuropa, zo’n mooi voormalig Oostblok hotel. De Uefacup brengt ze wel veel fortuin, wat speelden ze trouwens leuk tegen Levski. Mooie duel, een van de leuksten die ik in maanden zag. De loting van AZ vind ik prachtig. Betis speelt soms aanvallend voetbal en ze hebben een fanatieke aanhang. Zou best mee willen! En de coach, Lorenzo Serra Ferrer, is een oude bekende van trainer Louis van Gaal. Ferrer was directeur opleidingen bij Barca toen Van Gaal er trainer was. Logo Uefa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.