AZ wankelt in Europa, dipje?

Pfff, wat een drama gisteren. Ik herkende helemaal niets meer van het AZ waar ik de afgelopen jaren zo verliefd op ben geworden. Waren ze nog de enige ploeg in Nederland die eigenlijk zowat altijd mooi voetbal speelt, gisteren tegen Betis Sevilla was het dramatische. Nota bene Kenneth Perez, zelf een halve Spanjool, was een van de… Logo Uefa.com

hoofdschuldigen aan het drama. En Mathijsen en Timmer lieten absoluut niet zien dat zij behoren tot de voorselectie van Marco van Basten. Wat is er mis bij de club? Is het Van Gaal-effect uitgewerkt, zijn de spelers vermoeid, kunnen ze de druk niet aan, is het een combinatie van deze drie of hebben de Alkmaarders een dipje? Ik hoop het laatste, we hebben ze nodig om de competitie in Nederland en Europa spannend te houden.

Eén reactie op “AZ wankelt in Europa, dipje?

  1. depantalon

    Van Gaal misschien toch een overschatte trainer?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.