EK-onzin: Homo’s vinden Afellay het lekkerst…

Nou, dan weten we dat ook weer… In het kader EK-nieuws dat niet per-se voor alle voetballiefhebbers heel belangrijk is: Bezoekers van de site gay.nl hebben Ibrahim Afellay uitgeroepen tot aantrekkelijkste speler van het Nederlands Elftal. Afellay kreeg precies eenderde van de vijfduizend stemmen in de tweejaarlijkse verkiezing. Afellay volgt hiermee Robin van Persie op. In zowel 2008 als 2010 was de Arsenal-spits de onbetwiste winnaar.Dit jaar moet Van Persie genoegen nemen met de derde plek achter Afellay en Klaas-Jan Huntelaar. De top-5 wordt naast Afellay, Huntelaar en Van Persie aangevuld door respectievelijk Ajax-verdediger Gregory van der Wiel en Everton-speler Johnny Heitinga.

Misschien binnenkort ook maar even een verkiezing doen wie de lekkerste spelersvrouw heeft?!

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK
Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.