Apart: voetbalclub zoekt raddraaier!

Voetbalclubs en raddraaiers, meestal gaat het niet zo goed samen, maar ik lees net in het Algemeen Dagblad dat voetbalvereniging WDS uit Driebruggen op de eigen website een oproep heeft gezet om een raddraaier te vinden. Onder de kop ‘raddraaier gezocht’  laat de club weten op zoek te zijn naar iemand die ervoor kan zorgen dat op zaterdagen aan het rad van avontuur wordt gedraaid rondom de thuiswedstrijden van het eerste elftal. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij het bestuur van de Driebrugse voetbalvereniging.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.