FC Twente pakt aanvoerdersband Ziyech af na stevige uitspraken

Dat Hakim Ziyech zijn langste tijd bij FC Twente had gehad was al duidelijk, maar inmiddels wordt het allemaal steeds minder gezellig, tussen de middenvelder en zijn club… FC Twente is geschokt na een interview waarin Ziyech in De Volkskrant de vloer aanveegde met zijn medespelers, de technische staf en het (oud-)bestuur van de club. In Enschede had men dit niet zien aankomen, omdat het interview niet was gelezen door iemand van de club, voordat het gepubliceerd werd. Daarmee schond Ziyech het protocol.  Dat uitgerekend de aanvoerder zijn boekje te buiten is gegaan, heeft voor verbazing gezorgd bij Twente. In een reactie aan het Algemeen Dagblad wil de club niet laten weten of het interview nog gevolgen zal hebben voor Ziyech; Twente beschouwt ‘de zaak’ als een interne aangelegenheid en wil inhoudelijk niet reageren, al werd dus wel bekend dat Ziyech zijn aanvoerdersband kwijt is. (*)

(*) …al was het natuurlijk nog maar de vraag of hij hem uberhaupt nog een keer zou dragen…

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.