Aanvoerder mist Ajax-Thun en AFC-MVV

Soms zit het mee, soms zit het tegen. Die slogan lijkt van toepassing op De Aanvoerder van m’n voetbalteam. Het zit zo: hij kocht een passe-partout voor de Champions Leagueduels van zijn favoriete clubje Ajax. Maar, hij had ook al een kaartje gekocht voor de rockband dEUS in poptempel Paradiso. Prompt speelde zowel Ajax als dEUS op een mooie dinsdagavond, gisteren dus. Hij verkocht (dank!) het kaartje voor Ajax dan maar aan mij, waardoor ik bitterballenspits Anastasiou tweemaal zag scoren. Werd de zanger van dEUS ziek en is het concert verschoven naar volgende week dinsdag! Precies wanneer zijn tweede favo clupje MVV voor het eerst in jaren in Amsterdam speelt, nota bene in het Olympisch Stadion tegen AFC voor de beker. Hoeveel pech kun je hebben? Foto dEUS.nl/Alex Salinas

2 reacties op “Aanvoerder mist Ajax-Thun en AFC-MVV

 1. Kleine remco

  hahaha prachtig!

    /   Beantwoorden  / 
 2. David

  Tja, als De Aanvoerder zijnde moet ik natuurlijk wel even reageren!

  Ik zeg maar: het leven bestaat uit Dilemma’s, en dit Dilemma heeft mij dus dubbel getroffen, leuk is anders. Maar ik hoop op een mooi concert morgen, en tussenstanden via sms!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.