Grasshoppers oude bekende Van Gaal

Met weemoed terugblikken is niet zo’n sterke kant van AZ-coach Louis van Gaal. Maar misschien moet hij toch nog even terugblikken op het seizoen 1995-1996. In dat jaar speelde hij in de groepsfase met Ajax tegen… Grasshoppers. Juist, de tegenstander van morgenavond. In ’95-’96 won Van Gaal met 3-0 van de Zwitsers, twee goals van Kluivert en één van Finidi. Uit werd het 0-0. Uiteindelijk haalde Ajax de finale. In 1997 speelde beide clubs weer tegen elkaar, beide wonnen uit met 1-0 (goal weer Kluivert). Jammer dat het nu nergens om gaat tussen AZ en Grasshoppers. Donderdag live op Nederland 2, vanaf 20.25 uur. Logo Uefa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.