Het Kenneth Perez-filmpje van Studio Voetbal

Ik kan het me bijna niet voorstellen, maar als je het gewraakte Kenneth Perez-filmpje van Studio Voetbal nog niet hebt gezien, moet je maar even hier kijken. Mijn persoonlijke mening: een tamelijk flauw filmpje van de NOS, maar een beetje een overdreven reactie van PSV, al kan ik me voorstellen dat zij (en vooral Perez zelf) niet zo blij met het filmpje zijn.

4 reacties op “Het Kenneth Perez-filmpje van Studio Voetbal

 1. Johan

  Inderdaad een erg flauw filmpje. Ik zie de humor er niet van in. De reactie vanuit Eindhoven is echter heel erg overtrokken. Dus: volledig met je eens.

    /   Beantwoorden  / 
 2. mik010

  Ik vind het filmje wel grappig.
  Dat perez word uitgefloten lijkt mij veel erger dan heel dat filmje.
  Niet dat ik Perez mag ofzo ,want het is een lul die niet weet wat tie wil.
  Dat filmpje is wel op zn plaats.
  Daarbij helpt De NOS Perez een handje.
  PSV maakt van een mug een olifant.
  Ik dacht dat de Brabanders er de humor wel van inzagen ,maar het is duidelijk dat ze die niet hebben.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Pim..

  Kan er wel omlachen, ik dacht dat Ajax de humor er juist niet van inzag. Maar dat uitfluiten tjah sneu.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Appeh

  geweldig filmpje.. vind je t gek dat dit word gemaakt.. Perez is echt een geoie voetballer die altijd met zn hart voor ajax heeft gespeeld.. dus laten die Joden alstublieft oprotten.. .gegroet een FC Twente Fan

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.