Louis van Gaal; een compilatie

Ik weet het, volgens mij is er een compilatie-dvd te maken van ruim een uur, met daarom alleen maar spraakmakende interviews, reacties en persconferenties van Louis van Gaal. Compleet is het onderstaande overzicht dan ook zeker niet. Maar het is wel vermakelijk om nog eens terug te kijken op een paar momenten waarop de huidige AZ-trainer de show steelt…

De karatetrap

Ben ik nou zo slim…

 

Muy Malo

 

Van Gaal vs Ron Jans

Van Gaal vs Andy Houtkamp

Overigens wil ik nog wel even melden dat ik het klasse vind hoe Van Gaal gisteren zijn spelers na de wedstrijd op het veld één voor één nog even opving om ze persoonlijk te troosten/een schouderklopje te geven. En ook naar de eigen supporters toe stelde de trainer zich afgelopen donderdag goed op. Na het verloren bekerduel tegen Cambuur stuurde hij de spelers toch nog even langs het uitvak om de meegereisde aanhang te bedanken.

 

 

 

 

2 reacties op “Louis van Gaal; een compilatie

  1. Johan Druijff

    SCHITTEREND, WAT EEN MAFKEES!

      /   Beantwoorden  / 
  2. DennisDW

    zal best een goede trainerT zijn maar brrrr. wat een enge nare man.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.