Arme, arme Klaas-Jan Huntelaar…

Arme, arme Klaas-Jan Huntelaar… Nadat het doelpunt van de spits in de wedstrijd tegen FC Twente al op de naam van Edson Braafheid kwam te staan is de spits weer een doelpunt kwijt… Het gaat nu om een doelpunt van Huntelaar in zijn eerste seizoen bij Heerenveen. In de wedstrijd tegen FCGroningen lijkt Huntelaar te scoren, maar volgens Infostrada is op de videobeelden te zien dat Lasse Nilsson het laatste tikje gaf. Huntelaar zelf is van mening dat hij inmiddels 101 officiële doelpunten achter zijn naam heeft staan, maar volgens Infostrada zijn het dus twee minden. Oftewel: het volgende doelpunt van de spits is zijn honderdste.

Eén reactie op “Arme, arme Klaas-Jan Huntelaar…

  1. miranda

    aansteller hij moet niet zo zeuren.
    wees blij dat die doelpunt er is pff..

    fc grunn for live

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.