Ajax: Babel? Huntelaar? Van der Vaart? Buitenlandse toppers?

Bij Ajax is men druk bezig te onderzoeken hoe haalbaar het is één of meerdere internationale toppers -tijdelijk- te halen. De Amsterdammers proberen in kaart te brengen welke spelers die bij hun club buiten de boot vallen, geïnteresseerd zijn in een seizoentje Ajax. Ajax heeft inmiddels  geïnformeerd naar spelers als  Klaas-Jan Huntelaar, Rafael van der Vaart en Ryan Babel, maar volgens Voetbal International ook naar een aantal buitenlandse toppers.

De filosofie is simpel: deze spelers willen hoe dan ook niet buiten de boot vallen van hun nationale selecties met oog op het WK, volgend jaar in Zuid-Afrika. Ajax hoopt van deze situatie te profiteren. “Wij willen weten of het een haalbare kaart is dit soort spelers te halen. Dus we hebben alleen geïnformeerd. Om te weten of ze wel willen en of het financieel mogelijk is. Het zou slordig zijn als we dit niet kaart hebben en dat later blijkt dat een van deze spelers wél haalbaar was”, aldus een woordvoerder van de Amsterdammers.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Eén reactie op “Ajax: Babel? Huntelaar? Van der Vaart? Buitenlandse toppers?

  1. krist

    Huntelaar niet de rest miss wel

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.