39 reacties op “Ajax: oude klassieke logo terug op adidas voetbalshirt

 1. mark78

  Dat boeit me geen reet eerlijk gezegd. Wat ik wel vreemd vind, is dat niemand het heeft over het speelschema. Ajax zou kampioen zijn geworden door het speelschema, drugsgebruik, de KNVB en nog meer gelul. Nu zie ik het huidige schema en ineens heeft niemand meer commentaar???? De moeilijkste wedstrijden van Ajax zijn direct na het spelen van CL-wedstrijden of interlands. Ze moeten net als elk jaar weer heel veel wedstrijden om 12.30 spelen op zondag (ook niet echt een voordeel). Er waren totaal geen excuusjes te vinden die er echt toe deden afgelopen seizoen mbt. het landskampioenschap, maar toch voelden veel mensen zich geroepen om uit frustratie wat slap gelul uit te kramen. Nu de feiten er zijn, hoor ik die mensen niet. Waar zijn jullie nu met jullie commentaar?????

    /   Beantwoorden  / 
  1. rossie

   competitie schema maakt niets uit
   je moet toch 2x tegen elke club
   wedstrijd tijden maakt ook niets uit
   mijn zoontje moet zaterdag ochtend al om 9 uur voetballen
   en zelfs die klaagt niet
   ajax heeft CL gehaald dan weet je van tevoren al dat je een zware competitie hebt
   en lang
   vooral voor de spelers die ook nog in het nederlands elftal zitten
   wegens EK volgend jaar
   maar toch als je een top club bent moet je dat allemaal aan kunnen
   en complot theorieën slaagt nergens op want de ene x pakt het voor ajax goed uit de andere x weer voor een andere club
   hoe de knvb de schema ook maakt er is altijd wel een club die kan klagen
   de spelers zijn top sporters en die moeten het gewoon aankunnen

     /   Beantwoorden  / 
   1. Hahaha

    Ik ben vandaag naar het G-elftal wezen kijken je lacht je eigen krom, ik kan het iedereen aanraden, ze gaan daar nooit voor de bal maar voor de scheenbeen ha ha ha. Ik zag vandaag een speler die werd tegen zijn enkels aan geschopt, nou je had hem is moeten zien vallen hij rolde het hele veld over ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha.

      /   Beantwoorden  / 
   2. mark78

    Vreemd Rossie, na het kampioenschap van Ajax was het schema nog een argument voor anti-ajacieden. Nu ineens niet meer begrijp ik?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Hahaha

     Dat kan ik wel uitleggen het gaat gewoon weer over die klein zwart kuikentje met een wit eitje op z’n kop, afgunst heet dat.

       /   Beantwoorden  / 
    2. rossie

     ik ben niet die anti ajacieden
     ik zeg gewoon hoe ik er over denk
     je hebt van die mensen die ajax niet kunnen uitstaan omdat ze veel gewonnen hebben
     die als ajax europees voetballen zelfs voor de tegen partij zijn
     ik niet ik ben altijd voor de nederlandse club
     als het nou ajax psv of twente is maakt me niet uit
     het liefst groningen maar ja net niet gelukt
     volgend jaar nieuwe kansen :)

       /   Beantwoorden  / 
     1. mark78

      Rossie, dank je. Dat is tenminste een eerlijke reactie. Inderdaad volgend jaar nieuwe kansen en ik hoop dat Twente CL gaat spelen en ik hoop ook dat ze hun niveau vast kunnen houden. Je hebt helemaal gelijk, liever wat kwaliteit in de eredivisie dan niets. Het is al triest genoeg dat veel Nederlanders voor het buitenland kiezen om het geld.

        /  
   3. Toon

    Ach, die gasten van Ajax hebben het goed. Als het regent of iets kouder wordt dakje dicht. Misschien dat er nog een straal kacheltje op de lat van de goal geplaatst kan worden dat de keeper het niet koud krijgt. Nee geen paniek de godenzonen worden al genoeg in de watten gelegd. Alleen uitwedstrijden, ja dat kan een probleem worden. Hopelijk treffen ze Vitesse uit in de wintermaanden. Anders even dhr. van Praag van de KNVB bellen of het echt niet anders kan.

      /   Beantwoorden  / 
    1. mark78

     Ja Toon en daarom zijn ze natuurlijk kampioen geworden. Wat een triest en gefrustreerd ventje ben jij zeg…..

       /   Beantwoorden  / 
     1. Gijnesen

      @ mark
      Je hoeft niet iedereen uit te gaan schelden die niet met je eens is Daarvoor is deze blog niet !

        /  
     2. mark78

      Gijnesen rustig maar, ik scheldt niemand uit. Maar dit is zo`n trieste gefrustreerde reactie. Echt zielig. Ik heb nu al zoveel smoesjes gehoord. Het competitieschema, doping, nu is het weer het dak en de knvb. Vreemd alleen dat niemand een voorbeeld kan noemen. Ajax is nou niet bepaald bevoordeeld door de arbitrage (zie bijvoorbeeld wedstrijden psv). Geef gewoon toe dat Ajax de terechte kampioen is. Of je het nu leuk vindt of niet, de hoofdprijs staat in Amsterdam. De kutprijsjes in Enschede. Simple as that.

        /  
    2. Hahaha

     Toontje bij clubs als Twente, Feyenoord en PSV hebben ze geen dak anders zien ze geen sterren bij Ajax staan de sterren op het veld.

       /   Beantwoorden  / 
     1. jezus

      Ajakes in je kont vuile viezerik

        /  
     2. Hahaha

      Mensen als jou neuk ik in de kont ha ha ha ha ha ga maar effe krom staan schatje.

        /  
     3. mark78

      Wat een kansloze reactie weer. Weer iemand die niets weet te zeggen en dan met dit soort gelul komt. Dit kansloze gebrabbel zegt al genoeg over de machteloosheid en frustratie. Misschien kun je eens een keer op bezoek komen bij gijnesen, dat wordt gezellig denk ik.

        /  
 2. mark78

  Daar lijkt het sterk op Hahaha. Eerst moord en brand schreeuwen als Ajax kampioen wordt en nu doet het competitieschema er ineens niet meer toe? De KNVB zou pro-Ajax zijn en weet ik wat voor gelul allemaal, maar nu de feiten op tafel liggen hoor ik ineens geen anti-Ajacieden meer. Heel vreemd………..

    /   Beantwoorden  / 
  1. belchinees

   jawel hoor, twente heeft in de eerste 3 wedstrijden dezelfde wedstrijden als waarin vorig seizoen welgeteld 0 punten werden gehaald……

     /   Beantwoorden  / 
 3. mark78

  Nog zoiets moois. AZ ziet af van Roy Beerens die zich meerdere jaren heeft bewezen in de eredivisie, omdat ze niet hoger willen gaan dan 2,5 miljoen. Voor Sigthorsson die het laatste half jaar goed heeft gevoetbald houden ze echter vast aan een vraagprijs van 5,5 miljoen. Hoe ongeloofwaardig kun je jezelf maken????

    /   Beantwoorden  / 
  1. mark78

   Nou AZ dus jullie vinden het geloofwaardig 2,5 miljoen te bieden voor Beerens en vast te houden aan een prijs van 5,5 miljoen voor een speler die pas een half jaar goed voetbalt en nog een jaarcontract heeft. Dit klinkt toch achterlijk? Wat denk je nou zelf? Succes met een ongemotiveerde speler en succes met de reactie van Heerenveen. Hoe dom kun je zijn?

     /   Beantwoorden  / 
 4. Gijnesen

  Ajax heeft vorig seizoen veel hulp gekregen van de KNVB, maar dat zal komend jaar echt niet veel anders zijn. Daar hoef je niet bang voor te zijn. Grote club, veel meedenkende ex-ajacieden bij de KNVB.

  Ajax speelt van de 6 wedstrijden na de CL er al 2 tegen El tegenstanders. Die hebben dan pas op donderdag gevoetbald en zijn nog minder fit dan ajax. Dus veel last van de europesewedstrijden hebben ze niet. Dat is echt een groot voordeel.
  Daarnaast is nu ineens niet de laatste wedstrijd FC Twente- ajax. Niet helemaal eerlijk lijkt mij

    /   Beantwoorden  / 
 5. mark78

  Ow Gijnesen dus al die jaren hebben ze hulp gekregen en dit jaar niet meer????? Klinkt niet bepaald geloofwaardig. Eerlijk? Welk voordeel hebben ze dan precies gehad (kom eens met voorbeelden)? Heeft Twente niet gewoon de laatste wedstrijd kansloos verloren? Is twente bijvoorbeeld geen kampioen geworden vorig jaar doordat Feyenoord voor de supporters zwichtte? Je bedoelt die wedstrijd die niet om kutprijsjes als de beker en de JC schaal ging en waar Twente zeker niets had te klagen over de arbitrage? Vreemd ook dat Vink eigenlijk de enige was die die wedstrijd kon fluiten, aangezien meneer Blom weer een domme fout maakte tijdens de bekerfinale en de rest van het korps uit regio Twente komt? Dag gijnesen.

    /   Beantwoorden  / 
 6. Gijnesen

  Wel goed lezen ! Ik zeg dat ze ook dit jaar weer op de knvb kunnen rekenen als grote club met veel ajacieden bij de bond.
  Verder won twente vorig seizoen 16x thuis en speelde t 1x gelijk. Dus ook dat feyenoord verhaal is niet erg sterk.
  Tijdens de bekerfinale kreeg ajax een onterechte vrijetrap randje 16, dus ik hoop voor je dat je het niet over die vrijebal net over de middenlijn hebt……..
  Meest treffende en doorslaggevende VB van dit seizoen was de vuistslag van vertonghen. Waar toivonen 4 wedstrijden kreeg voor een elleboog in een duel met bal in de buurt, douglas 6! voor boos rondlopen na een onterechte rode kaart kreeg vertongen niets voor een vuistslag zonder dat de bal zelf in de buurt was.

    /   Beantwoorden  / 
 7. mark78

  Nee ik heb het over die vrije bal randje 16 waar Janko eerst een elleboog geeft en daarna nog een vrije trap mee krijgt ook, waardoor ze in de verlenging winnen. Het Feyenoord-verhaal is wel sterk. Eerst verloor Twente kansloos van Feyenoord voor de beker, korte tijd later wint Twente met een nulletje of vier na bedreigingen van zogenaamde feyenoord-supporters. Op zijn zachtst gezegd vreemd. Ow je kunt 1 voorbeeld noemen in een heel seizoen, nou nou knap hoor. Die vuistslag was een worsteling tussen twee spelers, dan hadden ze allebei geschorst moeten worden. Je noemt Toivonen en je zegt dat mijn verhaal niet sterk is? Hoeveel ellebogen heeft die jongen het hele seizoen uitgedeeld? En hij is maar 1 keer gestraft? Die schorsing kwam vreemd genoeg ook na de wedstrijd. Hij had er al lang uit gemoeten, dan had Ajax waarschijnlijk gewonnen ipv. een gelijk spel. Net als de eerste wedstrijd tegen psv, waar Suarez 7 wedstrijden krijgt en Appelvlaai en bakkal bleven provoceren, op tenen gaan staan, appelvaaitje kwam nog even met twee gestrekte benen in. Maar vreemd genoeg geen rode kaart. Nou Douglas wou de scheidsrechter een kopstoot geven, dat was niet boos weglopen. Als je zoiets doet, dan is het vrij normaal dat je een schorsing krijgt. Daar was iedereen het wel over eens. Niet bepaald een sterk verhaal Gijnesen. Je kunt er lang over blijven praten, maar Ajax is de terechte kampioen. Face it.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Gijnesen

   Je argumentatie is erg slecht en je feiten kloppen van geen kant. Sorry, maar met zulke reacties kan ik niks. Ik heb geen zin om je hele verhaal te corrigeren.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Hahaha

    En wij hebben geen zin in je CALIMERO frustraties.

      /   Beantwoorden  / 
    1. mark78

     Je kunt inderdaad niks dat is wel duidelijk. Blijf dan gewoon weg whahahaha……. Ajax kampioen, twente de kutprijsjes, het is niet anders jochie.

       /   Beantwoorden  / 
 8. mark78

  Ok Gijnesen, je zegt eigenlijk: ik heb geen antwoord dus vlucht ik liever weg. Ja je maakt jezelf nog geloofwaardiger. Ajax is kampioen, Twente niet. Als je daar nog wakker van ligt, dan zou ik een psycholoog adviseren, wellicht kan die je wat tabletjes voorschrijven. En dag hoor………

    /   Beantwoorden  / 
  1. Gijnesen

   Nee, ik zeg dat je argumentatie slecht is en je feiten niet kloppen. Zorg 1st dat je dat voor mekaar hebt en dan kunnen we wellicht een echte discussie beginnen.
   Met alleen schelden en puberale opmerkingen maken kom je niet ver.

     /   Beantwoorden  / 
 9. mark78

  Zonder argumenten kom je inderdaad niet ver Gijnesen. En dag hoor.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Hahaha

   Hahahaha ha ha ha ha ha ha ha

     /   Beantwoorden  / 
 10. bart ajaxied

  deze hele webblog :dus uitgedrukt met dit onderwerp is alleen maar gebaseerd om anti ajaxieden weer het volle woord te geven ,terwijl ze dondersgoed weten dat de landskampioen ajax!veel meer recht heeft om te praten over het onderwerp in feyenooit kraagje te spelen.dat waarderen echte ajaxieden niet ,wat betreft de anti ajaxieden !

  p.s :ieder anti ajaxied doe mij een lol en donder alstublieft op!

    /   Beantwoorden  / 
  1. rossie

   toch raar dan dat je het meest ajacieden op de blog ziet :)

     /   Beantwoorden  / 
   1. Hahaha

    Dat komt omdat het hele voetbal om Ajax gaat, Ajax is hot & de rest is not :)

      /   Beantwoorden  / 
   2. mark78

    Ja maar dat gaat om andere dingen Rossie, die kleding boeit me geen reet. Nou nou het oude logo komt terug, ik krijg bijna een natte plasser. Wat een gelul zeg. Dit boeit toch geen hond.

      /   Beantwoorden  / 
  2. rossie

   en trouwens feyenoord kraagje
   hahaha
   wist niet dat er een speciaal feyenoord kraagje was
   staat er feyenoord op de kraag van die nieuwe ajax shirts :d

     /   Beantwoorden  / 
 11. RKDEO

  @mark78

  ach man klets niet, zeurde twente vorig jaar over dat ajax die ‘kutprijs’ had, vorig jaar was ajax héél blij met die ‘kutprijs’ dus ik zou maar niet zeiken en gewoon normaal praten

    /   Beantwoorden  / 
 12. mark78

  rkdeo men zeurde vorig jaar wel degelijk over de huldiging na het winnen van de beker. Dus als je niets te melden hebt, dan zou ik maar niet zeiken en gewoon normaal praten. En dag hoor.

    /   Beantwoorden  / 
  1. mark78

   Vreemd geen reactie meer rkdeo? Had je nog wat te melden? Blijkbaar niet meer he hahaahaha. Stop maar met zeiken jochie en ga normaal praten. Ik snap dat je het niet leuk vindt, maar Ajax is kampioen. De kutprijsjes hebben ze overgelaten voor Twente.

     /   Beantwoorden  / 
 13. mark78

  Haha uitgeluld rkdeo? Daaag jochie whahahahaha.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.