Ajax verliest ook wedstrijd om ‘kleine Super Cup’

Goed, bij de grote jongens heet het de Johan Cruijff Schaal, maar de waarde is het zelfde: een supercup, een wedstrijd tussen de bekerwinnaar en de landskampioen. Maar net als de mannen van Frank de Boer is ook Jong Ajax er niet in geslaagd deze prijs te pakken. Het FC Twente van Patrick Kluivert was met 2-0 te sterk in het duel waarin veel bekende namen in actie kwamen.

Zo deden bij FC Twente onder andere Tim Breukers, Rasmus Bengtsson, Denny Landzaat, Felipe Gutiérrez en Luc Castaignos mee, terwijl bij Ajax Gregory van der Wiel, Dico Koppers, Thulani Serero, Christian Eriksen, Lorenzo Ebecilio en Miralem Sulejmani in de basis stonden.
De doelpunten voor de tukkers werden overigens gemaakt door Tim Hölscher en Quincy Promes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.