Ajax op tweede plan: Eto’o wil naar Internazionale

Het lijkt er sterk op dat de Ajax-supporters die de afgelopen dagen begonnen te hopen op de komst van Samuel Eto’o (33) serieus rekening moeten houden met een teleurstelling. Eto’o was met zijn zaakwaarnemer uitgenodigd om zondag in de Amsterdam ArenA de wedstrijd tussen Ajax en Vitesse te bekijken, maar de spits uit Kameroen schitterde door afwezigheid. Later bleek dat zaakwaarnemer Claudio Vigorelli in Milaan was en inmiddels lijkt ook wel duidelijk waarom. Volgens Goal heeft Eto’o zijn zinnen gezet op een terugkeer bij Internazionale. Eto’o won in 2010 bij Internazionale alles wat er te winnen viel en hij zou graag willen terugkeren in Milaan.

Inter-coach Walter Mazzarri is voor de komst van Eto’o, omdat hij naast Mauro Icardi, Pablo Osvaldo en Rodrigo Palacio nog wel een extra aanvaller kan gebruiken. Eto’o staat zoals inmiddels bekend is ook in de belangstelling van Ajax en er hebben zelfs al gesprekken plaatsgevonden, maar de spits lijkt dus toch de voorkeur te geven aan een ander avontuur.

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK
Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.