‘Luc Castaignos lijkt kraker tegen Ajax te halen’

Het lijkt erop dat aanvaller Luc Castaignos komende zaterdag inzetbaar is, als FC Twente het opneemt tegen Ajax.  De spits van Jong Oranje raakte afgelopen donderdag in de heenwedstrijd tegen Jong Portugal (0-2 verlies) geblesseerd aan zijn hamstring. Dinsdag wacht de return, maar dit duel komt te vroeg voor de spits. Een dag na de 0-2 nederlaag tegen de Portugezen werd de 22-jarige Castaignos door FC Twente onderzocht. Daarnaast werd hij ook behandeld aan zijn rug, de oorzaak van de pijn in zijn hamstring. Met aangepaste trainingen wordt hij nu klaargestoomd voor de wedstrijd tegen Ajax.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.