Slecht nieuws voor Ajax

Ajax moet het binnenkort een tijdje zonder Thulani Serero doen. De middenvelder plaatste zich met Zuid-Afrika voor de Afrika Cup en dat betekent dat de middenvelder wedstrijden van Ajax moet missen. De eindronde wordt begin 2015 gehouden in Equatoriaal-Guinea en niet in Marokko, dat de organisatie van het toernooi teruggaf uit angst voor de ziekte ebola. De Afrikaanse bond is hier zeer boos over. Zo boos dat Marokko niet mag meedoen en meer sancties in het vooruitzicht zijn gesteld.

Het toernooi om de Afrika Cup wordt gespeeld tussen 17 januari en 8 februari. Inderdaad, dan is de eredivisie alweer begonnen. Voor Ajax staan in die periode wedstrijden op het programma tegen FC Groningen, Feyenoord, Vitesse, AZ en Go Ahead Eagles. Een aantal van deze wedstrijden gaat basisspeler Serero missen. Welke precies hangt natuurlijk ook af van de prestaties van Zuid-Afrika.

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK
Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.