Gudelj vergelijkt Feyenoord-Ajax met ‘oorlog’ Servië en Albanië

Nog een paar uurtjes, dan staat de tweede Klassieker van dit seizoen op het programma. is ook de tweede Klassieker voor Nemanja Gudelj. Feyenoord en Ajax staan zondagmiddag om 14.30 tegenover elkaar. De middenvelder plaatst derby van zondag wel in perspectief. De interland tussen Servië en Albanië, ontstond in een ware veldslag nadat een drone met een Albanese vlag op het veld belandde. “Dat was oorlog”, vertelt Gudelj tegen het AD.  ”Dan relativeer je de vijandigheid in De Kuip wel…

Ik was alsnog onder de indruk hoor. Maar in de eerste helft kregen we het publiek toch redelijk stil. En die scheldpartijen en middelvingers? Die peppen mij alleen maar op.”

“Toen Feyenoord van ons won, leek het wel alsof zij de beker al hadden gewonnen. Ik begrijp best dat iedereen blij was, maar zó blij…” De Ajacied wil voorkomen dat zijn ploeg zondag wederom onderuit gaat. ”Tijdens de eerste helft van de bekerwedstrijd hebben we laten zien dat we de beste ploeg van Nederland zijn. Dat moeten we bevestigen. We kunnen Feyenoord niet knock-out krijgen, maar wel vast een tik uitdelen in de titelstrijd. Vooral omdat wij na een overwinning nog meer vertrouwen krijgen. Ons elftal, ook het middenveld, is in balans.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.