Lichtuitval tijdens trainingskamp: Ajax traint deels in het donker…

Trainingskampen… Volgens mij zijn er altijd wel de nodige problemen. Zijn het niet de velden die blank staan omdat het op de plaats van bestemming voor het eerst in tijden enorm regent, dan zijn het wel andere dingen. Dat ondervond Ajax ook maar weer eens in Turkije. De eerste training van Ajax in Belek is in ieder geval niet bepaald vlekkeloos verlopen. Dat lag niet aan de selectie van trainer Frank de Boer, maar wel aan de lichtinstallatie in Belek. De training van de Amsterdammers, die zich in de badplaats voorbereidden op de tweede competitiehelft, moest uitgesteld worden, omdat het licht tot twee keer toe uitviel. Voordat de training uiteindelijk kon worden begonnen, begaf het licht het nog een aantal keren, maar uiteindelijk kon Ajax toch beginnen aan de training.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.