Ajax komt niet verder dan gelijkspel en moet nog aan de bak in Griekenland

Goed, Ajax is nog niet uitgeschakeld in de voorronde van de Champions League, maar het had allemaal een stuk beter kunnen aflopen voor de Amsterdammers. In de eigene Arena is de ploeg van Peter Bosz in namelijk niet verder gekomen dan een 1-1 gelijkspel tegen PAOK Saloniki. Kasper Dolberg scoorde tijdens zijn debuut en maakte daarmee de blunder van Jasper Cillessen deels goed. Volgende week wacht de return in Griekenland. En zoals je dat dan hoort te zeggen: …dat wordt nog een heet avondje in de Griekse heksenketel…

Binnen het half uur was het PAOK dat uit het niets op voorsprong kwam door een blunder van Jasper Cillessen. De doelman kwam te ver uit zijn doel, werd omspeeld en zag Campos 0-1 maken. Dat was ook de ruststand in de Amsterdam Arena. In de tweede helft begon Ajax prima. Na een klein uur spelen was het Dolberg die Ajax op gelijke hoogte bracht met een prachtig schot van afstand. Maar verder wist de thuisploeg niet te komen. Uiteindelijk bleef het bij 1-1, en dus moet Ajax volgende week tijdens de return in Griekenland sowieso scoren om uitzicht te houden op de Champions League.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.