Transfer lijkt bijna rond: Milik met Napoli-sjaal gesignaleerd in Italië

Er werd de afgelopen dagen al een voorschot genomen op de aanstaande transfer, maar inmiddels lijkt het er toch echt van te komen: de overgang van Arek Milik van Ajax naar Napoli. De Pool heeft zich in Italië gemeld voor de medische keuring. De 22-jarige aanvaller kreeg bij aankomst op vliegveld Fiumicino direct een lichtblauwe sjaal van Napoli om zijn nek gehangen en de deal kan nu snel worden afgerond. De 31-voudig international van Polen kreeg woensdag van directeur spelerszaken Marc Overmars toestemming om naar Italië af te reizen en dat hij heeft hij dus gedaan. De clubs hebben elkaar volgens De Telegraaf gevonden in een transfersom van 34 miljoen euro, waarvan 3,4 miljoen naar Bayer Leverkusen vloeit.
VI gaat echter uit van een bedrag van dertig miljoen exclusief variabelen en de Italiaanse kranten Corriere dello Sport en La Gazzetta dello Sport reppen over een vergoeding van 25 miljoen exclusief vijf miljoen aan bonussen. Milik heeft nu nog een contract tot medio 2019 bij Ajax.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.