Ajax en Feyenoord moeten concurreren met oa Manchester City…

Concurreren met Engelse topclubs als Manchester City… Als het dan op puur het financiële aspect aan komt, zijn Ajax en Feyenoord natuurlijk kansloos… Allebei de rivalen zitten momenteel achter Frederik Norrestrand aan. De veertienjarige speler van Bröndby IF heeft indruk gemaakt op de Nederlandse topclubs. Volgens D’BOLD zitten niet alleen de Eredivisionisten, maar ook Manchester City en Sunderland achter de belofte van Denemarken Onder-16 aan. Als Norrestrand vijftien jaar wordt in november, mag hij zijn eerste contract tekenen. Alle clubs hopen daarom op zijn handtekening. “Het klopt dat er interesse is van meerdere clubs uit het buitenland”, aldus sportief directeur Troels Bech. “Maar er is nog niets getekend. Vooralsnog zijn we trots op de belangstelling voor hem.”

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.