Wederom opmerkelijk transfergerucht: Mario Gomez gespot in Amsterdam

Opnieuw een opmerkelijk gerucht op de open dag van Ajax staat op het punt om spits Arek Milik kwijt te raken aan Napoli. Een logisch gevolg is dat de Amsterdamse geruchtenmolen weer op volle toeren gaat draaien. Duitse topspits Mario Gomez zou in Amsterdam zijn. Dat tweet Quirijn Caspers, hockeyer van Kampong. Heel veel hoop hoeven de Ajax-fans echter niet te koesteren: er zijn geen beelden van Gomez in Amsterdam. Super Mario kwam afgelopen seizoen op huurbasis uit voor het Turkse Besiktas, maar staat onder contract bij Fiorentina. De Duitser heeft in Italië nog een contract tot de zomer van 2017. Ajax werd vrijdag ook al gelinkt aan Mario Balotelli.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.