Komkommertijd voor PSV

Je zou het haast niet zeggen met het WK-20, de Confed Cup, relletjes over de vermeende verkrachting door een international en dopinggebruik door Mexicaanse voetballers. Het is evengoed komkommertijd en dan vooral bij PSV. De website van de club heeft als brekend nieuws dat bankzitter Gerald Sibon samen Feyenoorder Pascal Bosschaart de finale heeft verloren van een of ander onbenullig Beachsoccer toernooi op Aruba. De winnaars waren Shota Arveladze en Ronald de Boer. Broer Frank werd derde met Cocu. Fredje Bouma en André Ooijer lagen er al in de kwartfinales uit. O ja, Ooijer is blij want hij is eerder deze maand in het huwelijk getreden met Joyce van de Kerkhof, de dochter van Willy. De copyright van dit verhaal berust bij de PSV NV. Van mij mogen ze het lekker houden.

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK
Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

6 reacties op “Komkommertijd voor PSV

 1. hary lubse

  De familie Blog is Ajax fan? Wat een zeikerig stuk tekst. Wees blij dat een clubsite de moeite neemt om de fan de zomer door te slepen met info die correct is ipv dat eeuwige gezever over allerhande aan en verkoopgeruchten waar slechts 1 procent van uitkomt en waar de heren journalisten en nog erger webloggers never nooit rekenschap voor afleggen als blijkt dat ze er 99% naast zaten. Ga zo door blog.nl, leuke berichtjes maken!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Robert

  Volgens mij is de familie Blog fan van AGOVV, dus niet meteen van die provinciale underdog-gevoelens, Lubse. Verder is het stukje geplaats door Remco Janssen, die volgens mij fan is van FC Wageningen.

  Het lijkt me toch evident dat het stukje op de PSV site symptomatisch is voor de welbekende komkommertijd, dus wat dat betreft moet ik het met Janssen eens zijn.

  Waarom hij er dan vervolgens aandacht aan besteedt is natuurlijk een tweede. Dat had voor mij nou ook weer niet gehoeven.

    /   Beantwoorden  / 
 3. remco janssen

  De heer Slot heeft gelijk, Hary (hoewel Ayalon Blog, de webmaster, volgens mij wel Ajax-fan is). Noem het zoals het is: het is totaal non-nieuws. Terwijl de vorderingen van operatie ‘Hekken weg’ is weggemoffeld (maar ik daar wel een post aan heb gewijd). Zoals Hary misschien al heeft gezien ben ik ook zo’n blogger die transfergeruchten leuker vindt dan hard nieuws. Maar als het moet, heb ik het nieuws eerder dan alle kranten in Nederland. Kijk maar eens naar de post over Kezman. Kwestie van de websites van de clubs en goede buitenlandse kranten in de gaten houden. Verwacht nog maar wat primeurs! FC Wageningen is overigens al heel lang failliet. Jammer hoor. Sinds dit jaar ben ik fan van Cracovia, de club waar de paus supporter van was. In het meinummer staat een heel verhaal over de club, mede van mijn hand. Op mijn visitekaartje staat zelfs een foto van mij in de stamkroeg van de supporters, met een rood-wit sjaaltje (gekregen van de stadionomroeper) en de vrouw van de clubfotograaf onder mijn arm…

    /   Beantwoorden  / 
 4. Robert

  Ach ik had evengoed FC Bal-Op-Het-Dak kunnen zeggen. Het ging me meer om het feit dat er meteen weer vanuit gegaan wordt dat de media beheerst worden door Ajax-supporters en dat die alleen maar nare rotstukjes schrijven over dat arme PSV, want Amsterdam is groot en Eindhoven klein en dat is niet eerlijk.
  Schud dat gevoel eens af zou ik zeggen. Als je je zo onderdanig opstelt kon hetgeen je aanneemt nog wel eens waar worden. Een self-fulfilling prophecy weet je wel

    /   Beantwoorden  / 
 5. remco janssen

  Ik denk dat dit de moeite waard is om een hele post aan te wijden.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.