KVNB blundert opzichtig

De KNVB lijkt af en toe bestuurlijk een flinke chaos te zijn. Het maken van een competitieprogramma dat naadloos aansluit bij alle Europese, internationale en weet-ik-veel-wat-voor-wedstrijden, is moeilijk. Driehonderd knelpunten wist de bond te verwerken, maar nog ziet men over het hoofd dat in de drukke maand augustus twee risiscowedstrijden (Ajax-Feyenoord en Ajax-ADO) in Amsterdam wat te gortig is. En nu kan er niets meer veranderd worden, stelt de KNVB. Met een beetje achterdocht…zou je kunnen denken dat het rancune is van de KNVB
tegen de harde lijn die burgemeester Job Cohen inneemt bij
risicowedstrijden. Hij heeft meermaals bezwaar gemaakt tegen de hoge
kosten die de politieinzet met zich meebrengt. In ieder geval is dit
weer opzichtige blunder van de bond. Download hier het competitieprogramma in Word.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.